اقامت از طریق ثبت شرکت و ایجاد شغل یکی از رایج ترین شیوه های دریافت اقامت است. بیشتر کشورهای بزرگ از ایجاد شرکت‌ های فعال در کشورهای خود استقبال می‌ کنند، چرا که ثبت شرکت، علاوه بر آن که سرمایه وارد یک کشور می‌ کند؛ موجب ایجاد شغل نیز می ‌شود و یک سرمایه گذاری فعال و ایده آل برای آن کشور محسوب می‌ شود.
همچنین این نوع سرمایه گذاری، مخصوص کارآفرینانی است که به فکر توسعه و جهانی کردن کسب و کار خود هستند. موضوع این بحث در جایی اهمیت خود را نشان می دهد که بعضی از کشورها با ثبت شرکت، ابتدا؛ اقامت موقت و سپس اقامت دائم به شخص متقاضی می دهند که این امر به نوبه خود، اهمیت اطلاع از جزئیات اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت را دو چندان می نماید.
در این مقاله سعی شده است که در ابتدا؛ به مزایا، مشکلات و سپس، به معرفی بهترین کشور برای مهاجرت خارج از کشور و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت پرداخته و به شرایط و مراحل آن اشاره شود. پس جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.

 

مزایا و مشکلات اقامت از طریق ثبت شرکت در خارج از کشور

محبوب ترین روش سرمایه گذاری برای افراد خارجی، ثبت شرکت به روش های مختلف است که به شیوه های متنوع امکان پذیر می باشد. ثبت شرکت می تواند نهایتا فرد را به اقامت رسانده و برای اعضای خانواده نیز ویزا به همراه داشته باشد، اما دانستن مشکلات و معایب ثبت شرکت همراه مزایای آن، مهم ترین فاکتور در موفقیت تجارت در اکثر کشورها است.

بنابراین ثبت شرکت در کنار تمام مزایایی که دارد؛ موانع و مشکلاتی نیز ممکن است برای شخص متقاضی به وجود آورد. بنابراین، اطلاع از مزایا و مشکلات اقامت از طریق ثبت شرکت در خارج از کشور برای فرد الزامی است. مزایای ثبت شرکت در خارج از کشور به شرح زیر می باشد:

دریافت تسهیلات بانکی.

دولت از فعالیت شرکت در صورت ورشکستگی پشتیبانی و حمایت می کند.

افتتاح حساب شرکتی و شخصی در بانک با قابلیت انتقال وجه در سراسر دنیا.

دریافت اقامت برای مدیر عامل و اعضای شرکت به همراه خانواده.

ارائه مالکیت کامل به مدیر عامل شرکت و تمامی سهامداران شاغل در شرکت.

امکان درخواست اقامت دائم پس از اخذ اقامت موقت و پرداخت مالیات.

ثبت شرکت بدون نیاز به سرمایه ابتدایی در برخی از کشورها.

آدرس شرکت و محل زندگی می تواند در یک محل ثبت شود.

عدم نیاز به استخدام کارمند و پرداخت حقوق در صورت اشتغال اعضای شرکت در آن در برخی کشورها.

استفاده از مزایای ثبت برند اروپایی (در موارد ثبت شرکت در اروپا).

استفاده از قوانین گمرکی و تجارت آزاد در محدوده اتحادیه اروپا (در موارد ثبت شرکت در اروپا).

امکان تغییر اقامت مالیاتی (tax residence) برای کشوری که شرکت در آن ثبت شده.

با ثبت شرکت، شخص می تواند اقامت 28 کشور اروپایی (منطقه شینگن) را به دست آورد و به آن کشورها سفر کند. (در موارد ثبت شرکت در اروپا).

توجه به این نکته ضروری است که ممکن است مزایای قید شده در قسمت فوق، بسته به نوع کشور و شرکت تاسیس شده تغییر نماید. با این حال، می توان به طور کلی بیان داشت که این امتیازات برای ثبت شرکت در اروپا رعایت می گردند. مشکلات اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت شامل موارد زیر است:

افراد مختلف باید ابتدا حساب بانکی مناسبی در کشور مقصد افتتاح کنند که معمولا افتتاح حساب بانکی در اکثر کشورها برای ایرانیان با مشکل مواجه خواهد شد.

اولین نیاز یک فرد تاجر توانایی برقراری ارتباط با افراد جامعه می باشد. کسانی که اقدام به ثبت شرکت تجاری می نمایند؛ باید زبان رایج را به خوبی یاد گرفته و به آن مسلط شوند و همین ممکن است یادگیری زبان آن کشورها کمی برای شخص مشکل باشد.

بعضی از کشورها شرایط اقتصادی ناپایداری دارند. در این صورت راه اندازی کسب و کار و از طریق ثبت شرکت و موفقیت در آن، نیازمند تلاش بیشتری خواهد بود.

راه اندازی شرکت نیازمند بودجه اولیه بسیار زیاد و قابل توجهی است که برای اکثر افراد تهیه آن مبلغ بسیار زیاد و دشوار است.

در بعضی از کشورها نرخ بیکاری و فساد بالا است.

در بعضی از کشورها ممکن است هنگام ثبت شرکت از فرد سرمایه گذار درخواست کنند تا تعدادی کارمند و نیرو را از میان اتباع این کشور انتخاب نماید.

کشور هایی هستند که قوانین مالیاتی بسیار سختگیرانه ای دارند و نرخ مالیات در آن کشورها بالا باشد.

در نهایت، باید گفت که توجه به معایب و مشکلات ثبت شرکت از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا پای سرمایه شخص متقاضی در میان است. اگر فرد با آگاهی، حساسیت و دقت لازم قدم برندارد، امکان دارد سرمایه خود را از دست دهد. بنابر همین، شخص قبل از ثبت شرکت باید در مورد مشکلات ذکر شده راه حلی را پیش روی خود قرار دهد.

 

بهترین کشورها برای اخذ مهاجرت و اقامت با ثبت شرکت کدامند؟

متقاضیان مهاجرت سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت باید تمام جوانب شرایط یک کشور را بررسی کرده تا بتوانند انتخاب خوب و متناسب با شرایط خود را بدست بیاورند. بررسی کیفیت زندگی مردم و اقتصاد پایدار یک کشور از مهم ترین معیارهایی است که نشان می دهد سطح رفاه و استانداردهای آن کشور در چه وضعیتی قرار دارد. بنابر در پاسخ به این پرسش که بهترین کشورها برای اخذ مهاجرت و اقامت از طریق ثبت شرکت کدامند؟ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

آلمان: افرادی که قصد ایجاد کسب و کار جدید و ثبت شرکت در آلمان را دارند، می توانند انتظار یک محیط سیاسی و اقتصادی پایدار برای ایده های خود داشته باشند که توسط قوانین این کشور حمایت می شود. قوانین متعددی در آلمان برای حفاظت از دارایی افراد اجرا می شود، از همین رو هیچ نگرانی در خصوص از دست دادن سرمایه برای سرمایه گذاران وجود ندارد.

عمان: در سال های اخیر عمان رشد اقتصادی خوبی داشته و توانسته شرایط خوبی برای راه اندازی کسب و کارها ایجاد کند. جو دوستانه تجارت، ثبات سیاسی، زیرساخت ‌های مناسب برای کسب و کارها و طرح‌ های تشویقی مانند معافیت‌ های مالیاتی از جمله مزایای سرمایه گذاری در عمان از طریق ثبت شرکت است.

اتریش: سرمایه گذاری در اتریش، با توجه به اقتصاد قدرتمند و رو به رشد این کشور می ‌تواند گزینه‌ ای بسیار مناسب باشد. اتریش در بین بزرگترین اقتصاد های جهان رتبه 26 را دارد و همچنین جزو 10 کشور امن و شاد دنیا برای زندگی محسوب می ‌شود. سرمایه گذاری در اتریش به خاطر موقعیت جغرافیایی عالی آن و قرار گرفتن در تقاطع اروپای شرقی و غربی می ‌تواند به بهترین شکل عمل کند و باعث افزایش سرمایه و دارایی افراد شود. دولت کشور اتریش به جهت حمایت از سرمایه گذاری افراد خارجی، برای آن‌ ها معافیت‌ های مالیاتی را اعمال می ‌کند.

اسلواکی: متقاضیان بنا به دلایلی مانند ثبات و امنیت اجتماعی و اقتصادی، پایین بودن هزینه های زندگی، پایین بودن نرخ بیکاری، بالا بودن سطح امنیت و رفاه اجتماعی و همچنین اقتصاد رو به رشد اقدام به سرمایه گذاری در اسلواکی از طریق ثبت شرکت می کنند. در واقع مهاجرت به اسلواکی از طریق ثبت شرکت نه تنها موجب اخذ اقامت این کشور اروپایی می شود، بلکه باعث سودآوری اقتصادی برای متقاضی و کشور اسلواکی نیز می گردد.

 

شرایط اقامت از طریق ثبت شرکت

بعد  از بررسی  این که مزایا و معایب اقامت از طریق ثبت شرکت چگونه است؛ نوبت به این می رسد که شخص متقاضی باید واجد چه شرایطی باشد که بتواند با ثبت شرکت در کشور مورد نظر خود، اقامت آن کشور را به دست بیاورد. شرایط اقامت از طریق ثبت شرکت به صورت کلی شرح زیر می باشد:

اولین شرط در مورد تمکن مالی است. شخص باید بودجه لازم برای تحقق برنامه تجاری خود را داشته باشد و همچنین لازم است که این تمکن مالی را به اثبات برساند. البته این مسئله با ارائه صورت حساب بانکی، سند املاک و مدارکی از این قبیل به اثبات می رسد.

دومین شرط مربوط به پرداخت مالیات می باشد. یعنی این که در تمام مدت بعد از ثبت شرکت مالیات ها، حقوق پرسنل، بیمه و موارد قانونی دیگر را به طور کامل و دقیق پرداخت شده تا شخص بتواند اقامت آن کشور را اخذ کند.

در اغلب کشورها داشتن سوابق شغلی و تحصیلی، مدرک زبان و سرمایه اولیه به عنوان پیش شرط برای اخذ اقامت تعیین شده است.

شخص حداقل 18 سال سن داشته باشد و فاقد سابقه کیفری باشد و پاسپورت ویزای معتبر داشته باشد.

اخذ اقامت کشور مورد نظر از طریق ثبت شرکت مستلزم این است که شخص یک پلن اقتصادی قوی و خلاقانه داشته باشد.

همچینین در کنار این شرایط کلی که ذکر شده است، یک سری شرایط اختصاصی دیگری وجود دارد که به این شرایط اضافه می شوند. به طور مثال در مورد کشور های کانادا و اسلواکی یک سری شرایطی وجود دارد که مختص به خود همین کشورها هستند که به ترتیب، به شرح زیر می باشد:

اسلواکی: برخلاف سایر کشورها که برای اخذ اقامت نیاز به داشتن سابقه کار، مدرک تحصیلی و مدرک زبان می باشد، در اسلواکی هیچ یک از این موارد نیاز نمی باشد و در واقع این روند، جذب سرمایه گذار را در این کشور بسیار آسان کرده است و بنابر همین موضوع، بسیاری از اشخاص تشویق می شوند که در این کشور، شرکت خود را به ثبت برسانند و بعد از طی مدتی از این طریق، اقامت خود را به دست بیاورند.

کانادا: اکسپرس اینتری (Express Entry) یا E.E یکی از راه های مهاجرت به کانادا برای متخصصین و افراد صاحب مهارت است. این روش درخواست ویزا، برنامه ای است که از سال 2015 به اجرا درآمد تا بدین وسیله، افراد ذی صلاح که نیروی کار ماهر هستند، بتوانند با سرعت بالاتری موفق به دریافت ویزای کانادا شوند.

پس از گذشت حداقل یک سال از شروع فعالیت شرکت و رسیدن به سود دهی لازم، متقاضی می تواند برای اقامت دائم در کانادا اقدام کند. اقامت از طریق ثبت شرکت در کانادا با استفاده از سیستم اکسپرس انتری امکان پذیر است. اکسپرس انتری سه برنامه مهاجرتی دارد و با داشتن یک سال سابقه مدیریت شرکت، خود شخص می تواند از طریق برنامه تجربه کانادایی یا Canadian Experience Class برای اقامت دائم کانادا اپلای کند.

اقدام از طریق این برنامه شرایطی دارد و بر اساس سیستم رتبه‌ بندی است. داشتن سابقه مدیریت 200 امتیاز به نمره اکسپرس انتری اضافه خواهد کرد. از جمله شرایط لازم برای این برنامه داشتن نمره 7 در CLB یا معادل آیلتس جنرال ۶ در هر چهار مهارت شنیداری، نوشتاری، خواندن و صحبت کردن است.

 

اقامت با ثبت شرکت در دبی

بسیاری از افراد تمایل دارند که اقامت کشور امارات را به دست آورند و به دنبال راهی برای انجام این کار هستند. برای اخذ اقامت این کشور از راه های مختلفی مانند ثبت شرکت، خرید خانه، تحصیل و … می توان اقدام کرد. بهترین و امن ترین روش اقامت با ثبت شرکت در دبی می باشد. شما به راحتی می توانید یک شرکت به صورت حقیقی و یا مجازی در این کشور ثبت کرده و از این طریق اقامت این کشور را به دست آورید.

اقامت با ثبت شرکت در دبی چگونه است

برخی از افراد می خواهند برای اقامت با ثبت شرکت در دبی اقدام کنند. برای این کار کافیست که اقدامات لازم برای ثبت شرکت در این کشور را انجام داده و پس از آن برای اخذ اقامت اقدام کنید. پروسه ثبت شرکت در این کشور بسیار کوتاه و ساده است و هر فردی می تواند با هزینه های کمی برای انجام این کار اقدام کنند. ثبت شرکت در دبی می تواند با مزیت های زیادی برای افراد همراه باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

•    این کشور در نزدیکی ایران قرار دارد و رفت و آمد شما بسیار ساده می باشد.

•    هیچ گونه محدودیت سنی برای انجام این کار وجود ندارد.

•    با این کار می توانید اقامت کشور امارات را اخذ کنید.

•    با این کار امکان افتتاح حساب بانکی در کشور امارات فراهم می شود.

•    امکان تمدید اقامت شما در دو سال یکبار فراهم می شود.

•    امکان اقامت همسر و فرزندان برای شما فراهم می باشد.

•    امکان اخذ اعبار بانکی برای شما فراهم می شود.

•    دولت به راحتی از کسب و کار شما حمایت می کند.

•    از خدمات شهروندی بهره مند می شوید. که از مهم ترین مزایای ثبت شرکت در دبی است

انواع مجوز ها برای ثبت شرکت

برای اخذ اقامت با ثبت شرکت در دبی خوب است بدانید که ابتدا باید با انواع مجوز های لازم برای این کار آشنا شوید. برای این که بتوانید یک شرکت را به ثبت برسانید باید مجوز های مختلفی دریافت کنید که مهم ترین آن ها به شرح زیر هستند.

•    مجوز حرفه ای

این مجوز برای ثبت شرکت و راه اندازی مشاغلی مانند شرکت های حسابداری، مشاوره ای، شرکت های حقوقی و وکالت و … مورد استفاده قرار می گیرد.

•    مجوز تجاری

برای ثبت شرکت های صادرات و وارداتی کالا، مواد غذایی و دارو ها و همچنین شرکت هایی که در زمینه خرید و فروش فعالیت دارند، به این نوع مجوز نیاز دارید.

•    مجوز خدماتی

اگر قصد دارید که در مشاغلی مانند آرایشگری، تعمیرات، لوله کشی و … فعالیت کنید، باید حتما این مجوز را دریافت کنید.

•    مجوز صنعتی

در شرایطی که قصد راه اندازی شرکت های صنعتی و کارخانه های تولیدی را دارید، باید این نوع مجوز را دریافت کنید.

مراحل ثبت شرکت در دبی

ثبت کردن شرکت در این شهر شامل مراحل و اقدامات مختلفی می شوند. اگر قصد دارید که برای اخذ اقامت با ثبت شرکت در دبی اقدام کنید باید همه اقدامات زیر را انجام دهید.

•    انتخاب نوع شرکت

•    انتخاب نام شرکت

•    تهیه مجوز های لازم

•    ارائه مدارک مورد نیاز

•    انتظار برای تایید توسط DED

•    دریافت شماره تشکیل شرکت

•    ثبت شرکت

برای انجام این کار باید مدارک مختلفی را نیز فراهم کنید که مهم ترین آن ها عبارتند از:

•    کپی مدرک کارت ملی

•    کپی پاسپورت

•    عکس پاسپورتی

•    کپی ویزای توریستی

•    طراح کسب و کار

•    ترجمه اساسنامه شرکت به زبان عربی

•    گواهی بانکی نشان دهنده داشتن سرمایه اولیه

•    تکمیل فرم ثبت شرکت

•    و …

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت

شخص بعد از ثبت شرکت مورد نظر خود و احراز شرایط لازم می تواند برای اقامت خود در کشور مقصد اقدام کند. بنابرهمین، یک سری مدارک نیاز می باشد که شخص متقاضی مکلف است که آن ها را تهیه کند. البته لازم به ذکر است این مدارک به صورت کلی گفته شده و به شرح زیر می باشد:

داشتن مدارک هویتی نظیر پاسپورت با ویزای معتبر

مدارک مربوط به شرکت مثل اساسنامه، تفاهم نامه، طرح تجاری و ….

دارا بودن گواهی عدم سوء پیشینه

دارا بودن گواهی آزمایشات پزشکی انجام شده (این آزمایشات برای هر کشوری متفاوت بوده و نوع آن توسط سفارت کشور مورد نظر اعلام می‌ شود)

ارائه‌ ی گواهی تایید شده‌ تمکن مالی و نیز گردش حساب تایید شده از سوی بانک (طی چهار سال اخیر)

برخورداری از سند یا اسناد ملکی

دارا بودن جواز کسب و یا سهام شرکت (طی دو سال اخیر)

همچنین، برخی مدارک دیگری که بسته به هر سفارتی ممکن است، متغیر باشد، نیاز است. لازم به ذکر است، مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت که به آن‌ ها اشاره شد، باید به زبان انگلیسی و یا زبان کشور مورد نظر ترجمه و توسط وزارت امور خارجه و دادگستری کل کشور تایید شده باشد و سپس برای تایید به سفارت ارائه شود.

 

هزینه گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت

مهم ترین چالشی که برای شخصی که متقاضی اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت می باشد، وجود دارد این است که هزینه گرفتن اقامت از این طریق، به چه صورت می باشد. زیرا شخص باید بودجه و سرمایه لازم در این خصوص را داشته باشد تا بعد از طی مراحل و پرداخت هزینه ها، موفق به اخذ اقامت شود. البته لازم به ذکر است؛ هزینه گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت که در این قسمت ذکر می شود به صورت کلی می باشد و به شرح زیر است:

اولین هزینه مربوط به سرمایه اولیه برای ثبت شرکت می باشد؛ زیرا شخص باید برای ثبت در ابتدا؛ قسمتی از سرمایه را در حسابی که در آن کشور افتتاح کرده است، واریز نماید.

متقاضی باید هزینه هایی برای حقوق کارمندان و حسابداران و اجاره محل پرداخت نماید.

هزینه دیگر مربوط به مالیات است که با توجه به سیستم مالیاتی کشور مقصد، نرخ آن متفاوت می باشد و لازمه اخذ اقامت پرداخت به موقع مالیات به نهاد مربوطه است.

همچنین هزینه هایی برای دفاتر رسمی و پلمپ آن در اداره دارایی در نظر گرفته شده است.

هزینه های جانبی دیگری مانند حق الوکاله وکیل، کپی، چاپ، اسکن، پرونده سازی، اجاره محل شرکت و اخذ پاسپورت و… نیز در این میان وجود دارد. بنابراین، هزینه ثبت شرکت در کشورها به نوع شرکت ثبت ‌شده و دیگر فعالیت‌ های شخصی فرد بستگی دارد، زیرا شرکت‌ ها به انواع مختلفی به ثبت می ‌رسند. به‌ طور کلی؛ می توان بیان نمود که در برخی کشورها این هزینه ها بسته به منطقه، شهر یا استانی که فرد، برای ثبت شرکت در آن اقدام می کند، قوانین و مقررات متفاوتی دارد و گوناگون می باشد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت​​ میتوانید از طریق شماره تماس های موجود در وبسایت با کارشناسان ما در موسسه حقوقی آئین عدالت خاتم ارتباط برقرار کنید.

دیدگاهی یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *